Ιωαννίδης: Απάντησε στον Μπεναλουάν και τον... Κριστιάνο για την κάρτα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ιωαννίδης: Απάντησε στον Μπεναλουάν και τον... Κριστιάνο για την κάρτα (pic)

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν άφησε αναπάντητο τον ισχυρισμό του Γιοάν Μπεναλουάν περί... άδικης κίτρινης κάρτας που πήρε κι έτσι έβαλε το στιγμιότυπο όπου ο αμυντικός του Άρη ορμάει με το γόνατό του σε επικίνδυνο σημείο πίσω από το κεφάλι του.

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού πρωταγωνίστησε σε στιγμή έντασης με τον Μπεναλουάν όταν έπεσε στο έδαφος από δυνατή εναέρια διεκδίκηση με τον στόπερ των «κίτρινων», ο οποίος φάνηκε να μην έχει καταλάβει πόσο άσχημα πήγε στη φάση.

«Κίτρινη αυτό; Ας γελάσω... Καλωσήρθατε στο αεροδρόμιο» είχε γράψει για φάση του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ιωαννίδη ο Τυνήσιος αμυντικός «ταγκάροντας» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για να δείξει ότι κάνει τα ίδια δυναμικά άλματα.

Ο παίκτης των «πράσινων» απάντησε μέσω social media, με το σχόλιο: «Καμία κάρτα Κριστιάνο» και το στιγμιότυπο όπου το γόνατο του αντιπάλου του είναι στο κεφάλι του.

Διαβάστε επίσης:

Απόρησε ο Μπεναλουάν: «Κίτρινη κάρτα αυτό; Ας γελάσω!» (pic)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα