Οι Τούρκοι στέλνουν τον Ιρανό στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί στον Ολυμπιακό (vid)

Gazzetta team
Οι Τούρκοι στέλνουν τον Ιρανό στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί στον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό έρχεται από την Τουρκία, καθώς συνδέουν τον Ματζίντ Χοσεϊνί με τους «ερυθρόλευκους» ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Damga», ο Ματζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ απασχολεί τον Ολυμπιακό για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο διεθνής Ιρανός στόπερ δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

Οπως όμως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα ο 25χρονος αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρότασή της ομάδας του, καθώς έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει το καλοκαίρι στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Χοσεϊνί ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαϊπα και στη συνέχεια έπαιξε σε Εστεγκάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του. Το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ, με την οποία έχει καταγράψει 63 συμμετοχές συνολικά, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν ενώ αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ του 2018. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν, 13 φορές.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα