Τσιγγάρας: «Δύσκολη η αποχώρηση του Γιαννούλη αλλά χαίρομαι γι' αυτόν»

Τσιγγάρας: «Δύσκολη η αποχώρηση του Γιαννούλη αλλά χαίρομαι γι' αυτόν»

Gazzetta team
Τσιγγάρας: «Δύσκολη η αποχώρηση του Γιαννούλη αλλά χαίρομαι γι' αυτόν»

bet365

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αλλά και για την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, μίλησε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στο το πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ώστε να κατακτήσει το τρίποντο.

Μεταξύ άλλων ο Τσιγγάρας σχολίασε και τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κρατάνε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Κρατάμε τα θετικά. Την καλή εμφάνιση, την καλή εικόνα, την προσπάθεια. Δεν πήραμε το επιθυμητό τρίποντο, αλλά συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Θα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που βγαίνει καλά στην κόντρα. Θα πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και στην επίθεση θα φτιάξουμε πολλές φάσεις».

Για τα ατομικά λάθη:

«Δεν νομίζω πως είναι ατομικά τα λάθη, είναι ομαδικά. Είμαστε ένα. Δεν είναι ο καθένας μόνος του. Όλοι δουλεύουμε σαν ένα».

Για την αποχώρηση Γιαννούλη:

«Είναι δύσκολο. Χαίρομαι πολύ γι' αυτόν, είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ. Και του εύχομαι να τα βρει όλα καλά μπροστά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα