Τάτσης: «Ορισμένοι παίκτες δεν με άφησαν ικανοποιημένο» (vid)

Τάτσης: «Ορισμένοι παίκτες δεν με άφησαν ικανοποιημένο» (vid)

Gazzetta team
Τάτσης: «Ορισμένοι παίκτες δεν με άφησαν ικανοποιημένο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στην απόδοση που είχαν οι «βυσσινί» και για αυτό έχασαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Την ήττα (1-0) γνώρισε σήμερα (16/1) η ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γιάννης Τάτσης σχολίασε πως ορισμένοι παίκτες του δεν τον άφησαν ικανοποιημένο. «Eίναι μια μεγάλη αλήθεια, επίσης μεγάλη αλήθεια είναι ότι είτε παίζεις με πολλούς αμυντικούς ή επιθετικούς δεν σημαίνει ότι θα κρατήσεις το μηδέν ή θα βάλεις πολλά γκολ και θα κερδίσεις. Έχει να κάνει και με τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάμε. Εμείς στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια παιδιά που ήταν σε καλή μέρα και αλλά που δεν με άφησαν ικανοποιημένο», σχολίασε στη NOVA.
Και συνέχισε. «Εννοείται ότι θα είναι πιο δύσκολα γιατί μπαίνει και το ψυχολογικό κομμάτι, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά είναι και θέμα ημέρας και ικανότητας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα