Κάναντι: «Περήφανος για τον Γιαννούλη, ποιότητα ο Ουάρντα»

Κάναντι: «Περήφανος για τον Γιαννούλη, ποιότητα ο Ουάρντα»

Gazzetta team
Κάναντι: «Περήφανος για τον Γιαννούλη, ποιότητα ο Ουάρντα»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για την πορεία του Ελληνα μπακ και του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, με τους οποίους συνεργάστηκε στο Περιστέρι
Για τη χθεσινή (14/1) επικράτηση του Ατρόμητου επί της Λαμίας (2-1) αλλά και τους Γιαννούλη, Ουάρντα μίλησε ο Νταμίρ Κάναντι, τεχνικός των Περιστεριωτών, στο Metropolis. «Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη νίκη επί της Λαμίας», είπε αρχικά. Και μετά αναφέρθηκε στον Ελληνα αριστερό μπακ που θα συνεχίσει στη Νόριτς και τον είχε παλαιότερα παίκτη στα Δυτικά Προάστια. «Είναι ένας πολύ σπέσιαλ παίκτης για εμένα. Προσπάθησα να τον βοηθήσω στον Ατρόμητο, είχε βέβαια και ο ίδιος την θέληση. Φάνηκε και στον ΠΑΟΚ, ήταν ένας από τους αρχηγούς. Εξελίχθηκε πολύ και σαν προσωπικότητα και σαν ποδοσφαιριστής. Για κάθε παίκτη και προπονητή είναι ένα όνειρο να παίξει στην Αγγλία. Για μένα είναι φυσιολογικό, γιατί ο Γιαννούλης εξελίχθηκε και θα εξελιχθεί και άλλο. Έχει όλα τα στοιχεία. Είναι συνεπής στην τακτική, παίζε στην γραμμή, συγκλίνει και στον άξονα, είναι διεισδυτικός και δυναμικός. Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση ότι πάει στην Αγγλία. Μιλούσαμε μερικές φορές. Τον είχα συγχαρεί, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Το αξίζει αυτό που πετυχαίνει, έχει δουλέψει πολύ και το εισπράττει. Είμαι περήφανος γι' αυτόν».
Μετά του μεταφέρθηκε η σύγκριση που γίνεται μεταξύ του 26χρονου και τον Τσιμίκα. «Για μένα και οι δύο είναι πολύ καλοί. Είναι αποτελεσματικοί και στη άμυνα και στην επίθεση. Για τον Τσιμίκα είναι πιο δύσκολο λόγω της ποιότητας που έχει η Λίβερπουλ. Ο Γιαννούλης πήγε σε μία ομάδα που θα του δώσει χρόνο και αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά».
Υστερα ο Κάναντι ρωτήθηκε για τον Ουάρντα. «Υπάρχει σεβασμός στον Ατρόμητο. Βοηθήθηκε και χαίρομαι πολύ που βρήκε τον δρόμο του. Τον ήθελα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά πήγε στην Βόλο και από εκεί και στον ΠΑΟΚ. Έχει πίστη και πλέον ξέρει ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του. Χαίρομαι για την εικόνα του. Δεν είναι τόσο δύσκολος χαρακτήρας, είναι ιδιαίτερος και εκτός και εντός γηπέδου. Είναι καλός χαρακτήρας και αν του δώσεις τον σωστό ρόλο μπορεί να αποδώσει, έχει την ποιότητα. Μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αρκεί να έχει καθαρό μυαλό».
Για την μάχη του πρωταθλήματος σχολίασε πως «θέλουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Υπάρχει μία δυνατή τριάδα και άλλες δύο μεγάλες ομάδες, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός. Εμείς έχουμε αντίπαλο την Τρίπολη και τον ΟΦΗ. Έχουμε μία σταθερότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μέσα στο 2021».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα