Ατρόμητος: Αγωνία για Γκαλβάο

Ατρόμητος: Αγωνία για Γκαλβάο

Gazzetta team
Ατρόμητος: Αγωνία για Γκαλβάο

bet365

Ο Λούκας Γκαλβάο, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Λαμία και στο Περιστέρι περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να μάθουν την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Προπόνηση και αποθεραπεία είχε το πρόγραμμα του Ατρόμητου στο προπονητικό κέντρο μετά τη νίκη επί της Λαμίας στο Περιστέρι με 2-1.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Spa center ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Γκάλο και Χαρίσης που δέχθηκαν κάποια χτυπήματα στο χθεσινό παιχνίδι και ο Γιαννιώτης που έκανε και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στο ματς με τη Λαμία αποχώρησε με τραυματισμό ο Γκαλβάο που υποβλήθηκε σε μαγνητική ώστε το ιατρικό τιμ να εξετάσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μαζαράκη η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την ΑΕΚ όπου ο Νταμίρ Κάναντι θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα