Μπεναλουάν: «Η μάχη θα γίνει μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Μπεναλουάν: «Η μάχη θα γίνει μέχρι το τέλος»

bet365

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν εκτίμησε ότι ο Άρης δεν άξιζε την ήττα από την ΑΕΚ και σημείωσε ότι δεν τελείωσε τίποτε στη μάχη της ομάδας του για την πρώτη τριάδα.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasports μετά το παιχνίδι και είπε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ελέγξαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Δεχθήκαμε γκολ σε μια ευκαιρία της ΑΕΚ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε το δικαίωμα να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτό το παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό για μας».

Σε ερώτηση για το αν επηρεάστηκε η ομάδα του από το βαρύ τερέν στο οποίο αγωνίστηκε στα Γιάννινα. «Σίγουρα έπαιξε ρόλο και μάλιστα τα παιχνίδια ήταν δύο. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Μας έλειψε η δημιουργία μπροστά, εκεί ήταν η αδυναμία μας αλλά όπως είπα θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν αυτή η ήττα ενισχύει την πίεση εντός της ομάδας. «Η μάχη θα γίνει μέχρι το τέλος», είπε για να συμπληρώσει. «Μας ενδιαφέρει να δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε. Δεν ανησυχώ εφόσον το συνεχίσουμε γιατί κάτι καλό θα γίνει στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει και τέτοιες (άσχημες) στιγμές, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα