Ταϊρόν: «Ήθελα να παίξω στην Λαμία γιατί με εμπιστεύτηκε» (vid)

Gazzetta team
Ταϊρόν: «Ήθελα να παίξω στην Λαμία γιατί με εμπιστεύτηκε» (vid)
Μιλώντας στην σελίδα Diario Oscense στο Instagram, ο Γκουστάβο Ταϊρόν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Λαμία και το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Αναλυτικά ο Γκουστάβο Ταϊρόν τόνισε μεταξύ άλλων:

Για το πως νιώθει και αν δυσκολεύτηκε να συνηθίσει την Ελλάδα: «Νιώθω καλά εδώ. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα μοιάζουν με τους Ισπανούς και μιας και ήμουν εδώ πέρυσι, νιώθω πολύ άνετα εδώ».

Για την Λαμία: «Ήθελα να παίξω εδώ επειδή η Λαμία με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία. Η Super League είναι καλό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, που συνήθως είναι στο Champions League και το Εuropa League. Έτσι ένιωσα ότι θα είναι μια καλή επιλογή για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από το πάθος. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πάντα τις ομάδες τους έντονα και το νιώθεις αυτό. Μπορείς να το αντιληφθείς καλύτερα, για παράδειγμα, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ή του Άρη αλλά και των άλλων ομάδων και είναι πολύ εντυπωσιακό».

Για τα πλάνα του για το μέλλον: «Πριν επιστρέψω στη Λαμία, σκεφτόμουν που θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην πραγματικότητα, σκεφτόμουν να επιστρέψω στην Ισπανία για να είμαι πιο κοντά με την οικογένειά μου, όμως αυτό δεν έγινε. Αφού σκέφτηκα τις εναλλακτικές, και δεν είχα τη δυνατότητα να παίξω αυτό το εξάμηνο, αποφάσισα να επιστρέψω στη Λαμία η οποία με ήθελε πολύ».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario Oscense (@diarioscense)

SUPERLEAGUE NEWS FEED