Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει 3.000.000 ευρώ για Πέτροβιτς

Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει 3.000.000 ευρώ για Πέτροβιτς

Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει 3.000.000 ευρώ για Πέτροβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει 3.000.000 ευρώ αν όντως θέλει να κάνει δικό του τον Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Γάνδη και Άντερλεχτ στο... παιχνίδι!

Ο Νιέγκος Πέτροβιτς αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ.

Οι Σέρβοι, για να παραχωρήσουν τον παίκτη σε οποιοδήποτε σύλλογο θέλουν 3.000.000 ευρώ και να διατηρούν ποσοστό από την επόμενη πώληση ύψους 15%.

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη έχουν μπει κι άλλοι σύλλογοι όπως οι Γάνδη και Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός, όμως, φαίνεται να έχει μπει πιο... δυνατά.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε πως εξ αρχής «έπαιζε» και το σενάριο να δοθεί ως αντάλλαγμα ο Τσούμιτς, ο οποίος αναμένεται να σπάσει το δανεισμό του από την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Θυμίζουμε, πως ο 21χρονος μετράει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν 26 ματς με ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα