Άρης: Η αποκάλυψη του Ιωάννου και η βραδιά στο Μάντσεστερ

Άρης: Η αποκάλυψη του Ιωάννου και η βραδιά στο Μάντσεστερ

Gazzetta team
Άρης: Η αποκάλυψη του Ιωάννου και η βραδιά στο Μάντσεστερ

bet365

Μια… παλιά φωτογραφία ανέσυρε η ΠΑΕ Άρης η οποία μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική καθώς αποτυπώνει την πρώτη γνωριμία του Νικόλα Ιωάννου με τους φίλους του Άρη.

Ο 25χρονος Κύπριος αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζούσε στην αγγλική πόλη το 2011, όταν ο Άρης αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League. Ο συγκεκριμένος αγώνας κινητοποίησε τον ίδιο αλλά και φίλους τους καθώς προγραμμάτισαν την παρουσία τους στο «Etihad Stadium». Αυτή ήταν η πρώτη «γνωριμία» του Νικόλα Ιωάννου με τους φιλάθλους του Άρη και μάλιστα είχε εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι περίπου 8.000 φίλοι της ομάδας.

«Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε. Ήρθαν κάποιοι φίλοι μου από την Ελλάδα και με κάλεσαν να πάω μαζί τους στην κερκίδα. Είχα δει βίντεο στο YouTube από τη κερκίδα των Αρειανών, αλλά αυτό που έζησα εκείνο το βράδυ ήταν μοναδικό. Τέτοιος παλμός, τέτοιο πάθος και τέτοια τρέλα κόσμου δεν φανταζόμουν. Θα το θυμάμαι για πάντα και τώρα χαίρομαι που θα παίξω γι αυτόν τον κόσμο», σημείωσε δέκα χρόνια μετά, με δηλώσεις του στα social media της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα