Νινούα: «Με ζήτησε η Ανόρθωση, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με αφήσει»

Νινούα: «Με ζήτησε η Ανόρθωση, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με αφήσει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Νινούα: «Με ζήτησε η Ανόρθωση, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με αφήσει»

bet365

Ο Νίκα Νινούα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας, τόνισε πως μίλησε με την Ανόρθωση για πιθανό δανεισμό του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.

Η παρέμβαση του Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου ο Νίκα Νινούα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου» αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε τον 21χρονο κεντρικό μέσο στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και ο Νινούα παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Τυφλίδος μίλησε στην ιστοσελίδα «Adjarasport» για το παρασκήνιο των επαφών του με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση επιθυμούσε την απόκτηση μου. Με ρώτησαν εάν σκεφτόμουν να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου έστω ως δανεικός και απάντησα πως με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με παραχωρήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα