ΠΑΕ Άρης: «Αν μας απασχολήσει ο Μπαράλες θα απευθυνθούμε στον Αστέρα Τρίπολης»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Αν μας απασχολήσει ο Μπαράλες θα απευθυνθούμε στον Αστέρα Τρίπολης»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που ενδιαφερθεί για τον Χερόνιμο Μπαράλες θα απευθυνθεί πρωτίστως στον Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά διέψευσε δημοσιεύματα που την θέλουν να έχουν προσεγγίσει τον Αργεντίνο επιθετικό.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με σκοπό την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, προς αυτήν την κατεύθυνση συζητήθηκαν περιπτώσεις όπως αυτή του Χερόνιμο Μπαράλες αλλά ως εκεί. Οι «κίτρινοι» δεν προχώρησαν σε επίσημη κρούση στον Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν σκοπεύουν να το κάνουν καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με άλλους φορ περιοχής.

Αυτό ξεκαθάρισαν μάλιστα και με ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνοντας ότι… «Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Εάν και εφόσον, λοιπόν, μας απασχολήσει ο Μπαράλες, πρωτίστως θα απευθυνθούμε στον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο δεσμεύεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα