Ρέαμπτσιουκ: «Εμπιστεύθηκα τον Ολυμπιακό, χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ρέαμπτσιουκ: «Εμπιστεύθηκα τον Ολυμπιακό, χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή» (vid)

bet365

Ο διεθνής αριστερός μπακ δεν γινόταν να κρύψει τη χαρά του για την πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ρέαμπτσιουκ είπε στη NOVA:
Για τις εντυπώσεις του: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να συνδυαστεί και με νίκη η πρώτη μου συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε.
Για τους στόχους του: Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.
Για το τι τον έπεισε και ήρθε στον Ολυμπιακό: Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω ρίσκο και να αλλάξω πορεία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός μου έκανε μία πρόταση. Τον εμπιστεύθηκα και αποφάσισα να πω το 'ναι' στην πρόταση και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.
Για το αν ο τρόπος που αγωνίστηκε δείχνει το πάθος του να παίξει στον Ολυμπιακό: Ναι, και ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο μέλλον.
Για τους Πορτογάλους συμπαίκτες και πόσο τον βοηθάει αυτό: Με βοηθάει το γεγονός ότι μπορώ να βρω ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε μία ομάδα δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες, αλλά το τι μπορεί να δείξει ο καθένας στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα