ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελειώνει» του Μιλιντσεάνου, ψάχνει τερματοφύλακα στην Κεντρική Ευρώπη

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελειώνει» του Μιλιντσεάνου, ψάχνει τερματοφύλακα στην Κεντρική Ευρώπη

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κρίσιμο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά παράλληλα τρέχει και τα μεταγραφικά. Τελειώνει του Μιλιντσεάνου, ψάχνει για τερματοφύλακα στην Κεντρική Ευρώπη.

Η ενίσχυση της ομάδας αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και για τον λόγο αυτό τρέχουν τις μεταγραφικές υποθέσεις. Μια θέση που δεδομένα η ομάδα πονάει είναι αυτή του σέντερ φορ και στην ομάδα ελπίζουν ότι λύσεις στο γκολ θα δώσει ο Μολδαβός Νικολάε Μιλιντσεάνου, η υπόθεση του οποίου έχει μπει στην τελική ευθεία με τον 28χρονο σέντερ φορ να προβάρει την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, μια θέση όπου ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ζητήσει ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα με τους Ηπειρώτες να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά της Γερμανίας αλλά και της Αυστρίας. Ήδη πάντως, το πρώτο όνομα που που προτάθηκε αυτό του Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην Λαμία απορρίφθηκε.

Το σίγουρο είναι ότι οι υποθέσεις αυτές θα τρέξουν μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ εκεί όπου η ομάδα χρειάζεται άμεσα βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα