Ραντόνια: «Ο Χιμένεθ είναι κοντά στους παίκτες, προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία»

Ραντόνια: «Ο Χιμένεθ είναι κοντά στους παίκτες, προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία»

Gazzetta team
Ραντόνια: «Ο Χιμένεθ είναι κοντά στους παίκτες, προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία»

bet365

Ο νεαρός Βόσνιος δεξιός μπακ της ΑΕΚ αναφέρθηκε με καλά λόγια για τη δουλειά του Χιμένεθ, τονίζοντας πως παρότι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, κάνει τα πάντα για να αρπάξει την ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βένταντ Ραντόνια στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό:

Για το πως έχει βιώσει τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ: «Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα. Θέλαμε να φύγουμε με νίκη από το Καραϊσκάκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να προσπαθήσουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για τις εμπειρίες που έχει ως τώρα από την ΑΕΚ: «Όταν ήρθα ήμουν πολύ χαρούμενος, η υποδοχή με έκανε να νιώσω αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έγινε η αλλαγή προπονητή. Ήταν ένα σοκ για μένα και τους συμπαίκτες μου. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια».

Για την εικόνα που έχει για τον Χιμένεθ και αν είχε προσωπική επαφή με τον ίδιο: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αποδυτήρια και γνωρίζει την ομάδα της ΑΕΚ από τα προηγούμενα χρόνια που ήταν εδώ. Μου κάνει εντύπωση που είναι κοντά στους παίκτες, μιλάει με τον καθένα και προσπαθεί να καταλάβει τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθένα. Προσπαθεί να μας γνωρίσει καλύτερα, μας μιλάει και εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι νεαροί παίκτες έχουν πάρει ευκαιρίες και πως το διαχειρίζεται ο ίδιος: «Στις προπονήσεις προσπαθώ να δίνω το 100%. Δεν έχει τύχει να παίξω ακόμα, σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή και πως σκέφτεται. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να δουλεύω καθημερινά για να αρπάξω την ευκαιρία. Ελπίζω μέσα στα επόμενα παιχνίδια να πάρω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό: «Η στρατηγική μας σε κάθε παιχνίδι είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά σαν τελικό ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να μπαίνουμε για τη νίκη. Είναι σκληρό το γεγονός ότι προερχόμαστε από μια ήττα με τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μπούμε για να πάρουμε μια νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα