Αστέρας Τρίπολης: Απρόοπτο με Μπαράλες πριν τον Ολυμπιακό

Αστέρας Τρίπολης: Απρόοπτο με Μπαράλες πριν τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Μπαράλες να μένει την τελευταία στιγμή εκτός. Τρεις ακόμα απουσίες για τον Ράσταβατς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μουνάφο, στον Ιγκλέσιας που έχει πρόβλημα στη γάμπα αλλά και στον Χερόνιμο Μπαράλες που στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τους νταμπλούχους υπέστη πρόβλημα στο δικέφαλο. Φυσικά, το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνεχίζει κι ο Ντρούπι.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρεθ, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα