Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσκεψη κόσμου στην προπόνηση και στήριξη σε Γιαννίκη/ποδοσφαιριστές

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσκεψη κόσμου στην προπόνηση και στήριξη σε Γιαννίκη/ποδοσφαιριστές

bet365

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του «Αγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ και μίλησε με τον προπονητή του και τους αρχηγούς
Στην προπόνηση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε σήμερα (4/1) αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων της ομάδας του συνδέσμου Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Οπου και μίλησαν με τον Αργύρη Γιαννίκη και τους αρχηγούς του «Αγιαξ της Ηπείρου» και τους εξέφρασαν την πλήρη συμπαράστασή τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και είχε συνομιλία με τους αρχηγούς της αγαπημένης μας ομάδας και τον προπονητή. Εκφράσαμε δια ζώσης την απόλυτη στήριξή μας στον προπονητή και το έργο του,ενώ σταθήκαμε στην εμψύχωση των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, αφού δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη φυσική μας θέση στα τσιμέντα των Ζωσιμάδων.
Ως το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που έμεινε να θυμίζει κάτι από την ιστορική μας έδρα, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες για τα μέτρια (μέχρι στιγμής) αποτελέσματα της ομάδας από παίχτες, που τίμησαν τη φανέλα αγωνιζόμενοι σε κάθε βοσκοτόπι της Β εθνικής και μας επανέφεραν στην κατηγορία που μας αρμόζει. Πολύ περισσότερο απ’ τον άνθρωπο ο οποίος έχει ταιριάξει απόλυτα με τη νοοτροπία του περήφανου Ηπειρώτη, που θέλει την ομάδα του να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα ποιός είναι ο αντίπαλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει επικεφαλής. Για όλα τα υπόλοιπα, εάν υπάρχει κάποιος, να κάνει αυτά που πρέπει και να σωθεί η παρτίδα μια ώρα αρχίτερα…. γιατί αν πέσουμε, δε θα χει καμιά σημασία αν γλιστρήσαμε ή μας έσπρωξαν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα