Βιεϊρίνια: «Στο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι 0-2 ή 0-3» (vid)

Βιεϊρίνια: «Στο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι 0-2 ή 0-3» (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Στο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι 0-2 ή 0-3» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο Αλκαζάρ, όπου και έμεινε στο 1-1
Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Βιεϊρίνια, μιλώντας στη NOVA μετά το 1-1 του Αλκαζάρ. «Μέχρι το 65' δεν υπήρχε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο είχαμε τον έλεγχο και το κοντρόλ του παιχνιδιού. Αλλά αν δεν σκοράρεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχτείς το γκολ. Μετά το γκολ της Λάρισας που ήταν ένα δικό μας λάθος, προσπαθούσαμε πιο πολύ με την καρδιά παρά με το κεφάλι να βρούμε την ισοφάριση και πάλι παρόλο που δεν παίξαμε με μυαλό, είχαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εμένα μου φαίνεται πως και να παίζαμε μέχρι αύριο δύσκολα να κερδίζαμε. Όλες οι ευκαιρίες που είχαμε ήταν καθαρές θα μπορούσε στο ημίχρονο να είναι 0-2 ή 0-3, συνεχίζουμε την δουλειά», είπε αρχικά ο «κάπτεν» της ομάδας.
Και μετά ρωτήθηκε αν το γκολ είναι το «πρόβλημα» της ομάδας. «Όταν έχεις τόσες ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις ναι. Στις αρχές δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες και δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε και κερδίζαμε τα παιχνίδια. Δυστυχώς σήμερα έχουμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε, πρέπει να δουλέψουμε». Για το εάν είναι ομαδικό το πρόβλημα σχολίασε ότι «όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε. Αν θα δεχτούμε γκολ το δεχόμαστε όλοι μαζί. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Στο γκολ θα έπρεπε να κάνουμε κάποιο φάουλ να μην έχει η ΑΕΛ τόσο χώρο. Είναι συνολικό θέμα, δεν είναι προσώπων».
Μετά ρωτήθηκε για τον παράγοντα ψυχολογία. «Δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Γιατί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλή μπάλα αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ σε μια φάση που δεν έπρεπε. Είναι όλα στο χέρι μας, αν θα τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα είμαστε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωθούμε. Να μην κάνουμε λάθη και να σκοράρουμε». Οσο για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ είπε πως «σήμερα ήταν καθαρά το γκολ, χωρίς να σκεφτώ πολύ είχαμε τέσσερις πέντε καθαρές ευκαιρίες. Αν είχαμε βάλει δύο θα ήταν εντελώς διαφορετικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα