Μασούρας: Οι πέντε από τις δέκα ασίστ του στον Ολυμπιακό ήταν στον Ελ Αραμπί

Μασούρας: Οι πέντε από τις δέκα ασίστ του στον Ολυμπιακό ήταν στον Ελ Αραμπί

Δημήτρης Τομαράς
Μασούρας: Οι πέντε από τις δέκα ασίστ του στον Ολυμπιακό ήταν στον Ελ Αραμπί

bet365

Οι Ελ Αραμπί και Μασούρας έχουν μια εξαιρετική «χημεία» στον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό, η οποία... μεταφράζεται σε αρκετά γκολ για τους Πειραιώτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις 10 ασίστ που έχει ο Γιώργος Μασούρας στον Πειραιά, μετά από την άφιξη του, τον Ιανουάριο του 2019, οι 5, δηλαδή οι μισές, έχουν αποδέκτη τον Γαλλομαροκινό επιθετικό. Κοινώς το επίπεδο συνεργασίας των Μασούρα - Ελ Αραμπί είναι εξαιρετικό.

Το χάϊλαϊτ της συνεργασίας τους είναι στη σέντρα του Μασούρα στο γκολ του Ελ Αραμπί στην Άρσεναλ για το 1-2. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συνεργαστεί σε ένα τέρμα στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό, όταν και ο Έλληνας ακραίος έβγαλε σέντρα για τον έμπειρο επιθετικό. Από εκεί και πέρα και η γκολάρα του Ελ Αραμπί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τα περσινά play offs, ξεκίνησε από σέντρα του Μασούρα.
Φέτος ο Μασούρας έδωσε στον Ελ Αραμπί ασίστ, τόσο για το τέταρτο γκολ στη Λαμία όσο και για το πέμπτο τέρμα των γηπεδούχων στο 5-1 με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Μασούρας πάντως έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ως παίκτης του Πανιωνίου και σε 14 ματς απέναντί της έχει σημειώσει 3 γκολ και είχε και 1 ασίστ. Όσο για τα αποτελέσματά του; Έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες σε όλα τα ματς που έχει δώσει ως αντίπαλος με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα