Μποροβήλος: «Στο τέλος εμείς την πληρώνουμε»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Στο τέλος εμείς την πληρώνουμε»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε από όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξουν νοοτροπία
Για την ενίσχυση των ομάδων από χρήματα που θα λάβουν από το στοίχημα, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Κώτσιρα και τις φήμες περί συμφωνίας με ΠΑΟΚ: «Πρέπει να μιλάμε υπεύθυνα γιατί μας ακούει κόσμος. Δεν υπάρχει κάτι ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο για τον παίκτη μας».
Για τα λεφτά που θα πάρουν οι ομάδες από το στοίχημα: «Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει είναι γιατί δεν παίρνουν οι ομάδες ένα ποσοστό από το στοίχημα. Δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Δεν γίνεται να παίρνει χρήματα από την εταιρία σου η στοιχηματική εταιρία και να μην σου δίνει τίποτα για αυτό. Πρέπει να πάρουν οι ομάδες ποσοστό από το στοίχημα και να γίνει έλεγχος για το που θα διατεθούν αυτά τα ποσά. Να βελτιωθούν οι ακαδημίες, να κάνουμε γήπεδα ώστε να αρχίσει να κινείται καλύτερα το άθλημα».
Για το ότι πολλοί παράγοντες θα χρησιμοποιούσαν αυτά τα λεφτά για προσωπική τους χρήση: «Όσο λειτουργούμε με την ελληνική νοοτροπία, στο τέλος εμείς την πληρώνουμε και πέφτουμε στο λάκκο. Φτάσαμε να μην έχουμε βασικές παραμέτρους που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η... κουτοπονηράδα. Το πρόβλημα είναι οι θεσμοί τι κάνουν. Δεν πρέπει να δούμε τι κάνει το άτομο, αλλά τι έλεγχος υπάρχει σε αυτόν».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα