ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Υπόνοιες που όταν έρθει η ώρα δεν θα βρουν το θάρρος να καταγγείλουν»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Υπόνοιες που όταν έρθει η ώρα δεν θα βρουν το θάρρος να καταγγείλουν»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ΠΑΕ Άρης για όσα υποστήριξε στη διαρροή της, με αφορμή τα περί εισαγγελικής παρέμβασης στη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία που έκαναν λόγο νωρίτερα οι «ασπρόμαυροι».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που νωρίτερα είχε καλέσει, μέσω του Γραφείου Τύπου της ομάδας «τους εισαγγελείς να ασχοληθούν με τον Ματέο Γκαρσία», απάντησε στα όσα υποστήριξαν οι «κίτρινοι», που στη δική τους διαρροή τόνισαν ότι δεν έχουν πρόβλημα στην εξακρίβωση της μεταγραφής του Αργεντινού προτείνοντας όμως να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας.

Στην απάντησή τους οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Παρότι πάλι μόνο υπόνοιες, που όταν έρθει η ώρα δεν θα βρουν το θάρρος να καταγγείλουν στις Αρχές, βλέπουμε κάποιον να καταγγέλλει το παρελθόν του πιθανώς ή μια ομάδα Β Εθνικής, ως απάντηση σε δική μας θέση.

Λέμε ξανά: οι δικές μας ερωτήσεις είναι σαφείς και έχουν συγκεκριμένους παραλήπτες που ονομάζουμε. Δεν έχουν απαντήσει κατά σειρά σε όσα ρωτάμε: Κώστας Καραπαπάς, Λίνα Σουλούκου, ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΠΑΕ Άρης και Μάριος Σιαμπάνης.

Εσείς διαλέγετε αστοιχείωτες υπόνοιες του καφενείου που πια προσέχετε πολύ σε ποιόν να τις απευθύνετε. Ο κόσμος (και ο δικός σας) μας κρίνει όλους.

Καλό βράδυ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα