Ολυμπιακός: Ο... καπαρωμένος Μπιόρκαν, η στόχευση των αγορών για τον αριστερό μπακ και τα δεδομένα για τον δεξιό μπακ...

Ολυμπιακός: Ο... καπαρωμένος Μπιόρκαν, η στόχευση των αγορών για τον αριστερό μπακ και τα δεδομένα για τον δεξιό μπακ...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο... καπαρωμένος Μπιόρκαν, η στόχευση των αγορών για τον αριστερό μπακ και τα δεδομένα για τον δεξιό μπακ...

bet365

Οι Νορβηγοί επιμένουν να θεωρούν κλεισμένο από τον Ολυμπιακό τον Μπιόρκαν ενώ στο Λιμάνι θέλουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα να βάλουν σε μία σειρά τη λίστα του αντί-Βινάγκρε για να γίνει η τελική επιλογή και κίνηση. Τι... παίζει για τον δεξιό μπακ.
Ο Ολυμπιακός μέρες τώρα έχει κινητοποιηθεί για το θέμα της εύρεσης του επόμενου αριστερού του μπακ. Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν διαρκώς ονόματα που συνδέονται κυρίως με δύο αγορές που ξέρουν καλά οι Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοντέστο.
Την πορτογαλική και τη γαλλική αγορά. Από τη στιγμή που το θέμα Ρέις δεν έχει ενδείξεις πως θα κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν άλλες επιλογές για να καταλήξουν έως την ερχόμενη εβδομάδα στην τελική επιλογή ή τις τελικές επιλογές και να κάνουν και την κίνησή τους για το αντί-Βινάγκρε.
Ονόματα υπάρχουν και από τη Γαλλία και από την Πορτογαλία. Από τη Γαλλία είναι για παράδειγμα ο Αφρικανός Σιλά και από την Πορτογαλία ο Μολδαβός Ρέαμπτσιουκ. Για τον Σιλά βέβαια πρέπει να συναινέσουν και η Λανς και η Τουλούζ για να κλείσει το deal ενώ ο 22χρονος Ρέαμπτσιουκ, που είναι κάτοχος και πορτογαλικού διαβατηρίου ανήκει κατά το ήμισυ στην Πόρτο και κοστολογείται πολύ ψηλά. Ο Ρέαμπτσιουκ φέτος στην Πάσος Φερέιρα έχει 12 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.
Την ίδια στιγμή στη Νορβηγία εμμένουν στο ότι ο Μπιόρκαν είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακό. Ή... καπαρωμένος εάν θέλετε. Πρόκειται για τον 22χρονο Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν με 3 ματς φέτος στην Ευρώπη με τη Μπόντο Γκλμιτ και που πέρυσι είχε 30 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Η πιθανότητα για έναν δεξιό μπακ, που θα επηρεάσει το μέλλον του Ανδρούτσου

Στη συζήτηση / εξίσωση το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό μπήκε και το ενδεχόμενο για έναν δεξιό μπακ που θα είναι εφεδρικός για τον Ραφίνια. Να είναι δηλαδή σαν back up του.
Εξ ου και ήρθαν στην επικαιρότητα ήδη ονόματα δεξιών μπακ, όπως αυτό του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Αυτό όμως πρακτικά εφόσον προχωρήσει σημαίνει πως θα επηρεαστεί το μέλλον είτε του Ντρέγκερ είτε του Ανδρούτσου. Εάν τελικώς το τεχνικό επιτελείο επιμείνει για 2ο δεξιό μπακ το πιο πιθανό είναι να επηρεαστεί ο Ανδρούτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα