Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

Gazzetta team
Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία και την εικόνα της ομάδας του με τον Βόλο, τονίζοντας πως το όνομα της ΑΕΚ από μόνο του δεν αρκεί για να έρθει η οποιαδήποτε νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε o Iταλός τεχνικός στην κάμερα της Nova μετά το ΑΕΚ - Βόλος 2-2

Για το ματς: «Δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε σωστά και αυτό με βάζει σε σκέψεις, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν είμαστε μαχητικοί».

Για το αν αναφέρεται σε συγκεκριμένους παίκτες: «Αναφέρομαι σε όλη την ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πρέπει να τρέχουμε, να υποφέρουμε και να δίνουμε τα πάντα».

Για το αν ήταν ματς παγίδα: «Μόνοι μας το δημιουργήσαμε, δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να κερδίσεις, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις».

Για το τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πέρσι όταν ήρθα ήμασταν πίσω στην βαθμολογία και ανεβήκαμε, χρειάζεται να καταλάβουμε πως πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια, δεν κερδίζονται οι αγώνες στα χαρτιά αλλά με σκληρή δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα