Χουάνκαρ: «Δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς στα τελειώματα, γράφουν ό,τι τους αρέσει στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Χουάνκαρ: «Δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς στα τελειώματα, γράφουν ό,τι τους αρέσει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού στάθηκε στα τελειώματα των φάσεων μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ διευκρίνισε τι συνέβη στα αποδυτήρια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάνκαρ στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Για το ότι επέστρεψε στη θέση του: «Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά που επέστρεψα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και θα δουλέψω γι' αυτό».

Για το αν αισθάνθηκαν ανασφάλεια επειδή δεν θα έπαιζε ο Διούδης: «Όχι, ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Στενοχωρήθηκα με την κατάσταση του Διούδη, αλλά ξέρω πως και ο Βασίλης κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν αισθάνθηκα κανένα φόβο».

Για τα προβλήματα τραυματισμών και παικτών που δεν ήταν 100% έτοιμοι και πως τα αντιμετώπισαν: «Σίγουρα οι τραυματισμοί δημιουργούν πρόβλημα. Όλοι όμως είμαστε ενωμένοι σαν μεγάλη οικογένεια. Ο ένας προσπαθεί να συμπληρώνει τον άλλο και να κάνουμε ένα καλό σύνολο».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα: «Είμαστε στενοχωρημένοι. Όχι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά και γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στα τελειώματα».

Για το αν τον γέμισε με πείσμα το διάστημα που δεν αγωνιζόταν: «Πάντα είμαι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ. Ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτή η κατάσταση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να μπορώ να δείχνω όσα μπορώ να κάνω».

Για την αντίδρασή του στα αποδυτήρια στο ματς με τον Ολυμπιακό και ό,τι είχε ακουστεί: «Αυτό μάλλον από την πλευρά του Ολυμπιακού είχε γραφτεί. Εγώ όμως είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είχα θυμώσει όμως με εμένα, ούτε με τον προπονητή ούτε με κανένα άλλον. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε με τον προπονητή και το θέμα είναι λήξαν. Αν στον Ολυμπιακό θέλουν να γράφουν ό,τι τους αρέσει είναι άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα