Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα ήταν «μέσα» στα 4 από τα 5 γκολ των Πειραιωτών! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα ήταν «μέσα» στα 4 από τα 5 γκολ των Πειραιωτών! (vid)

bet365

Τρεις παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς συνεργάστηκαν αρμονικά περισσότερες από μια φορές για να βγει το τελικό αποτέλεσμα με το 5-1 του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΛ στο Φάληρο.
Ουσιαστικά οι Φορτούνης, Μπρούμα και Μασούρας είχαν συμμετοχή σε 4 από τις 5 φάσεις των γκολ με την ΑΕΛ ενώ στην πρώτη με το τέρμα του Σουντανί δεν μπορεί να πιστωθεί ασίστ είτε στον Ραφίνια ούτε στον Ελ Αραμπί φυσικά καθώς ο Μπάγιτς βγάζει την προσπάθεια του Γαλλομαροκινού και από εκεί πάει η μπάλα στον Σουντανί.
Από εκεί και πέρα όμως για τον Ολυμπιακό: στο 40ό λεπτό ο Μπρούμα βλέπει τον Φορτούνη να κάνει κίνηση και του δίνει με τη μία τη μπάλα. Δύο αμυντικοί της ΑΕΛ κάνουν λάθος διώξιμο και γρήγορα ο Φορτούνης σπάει τη μπάλα προλαβαίνοντας τον Μπάγιτς. Ο Ελ Αραμπί έκανε έτσι το 2-1. Στο 65ο λεπτό ο Φορτούνης είδε τον Μπρούμα και του έδωσε τη μπάλα, με τον Πορτογάλο να τη γυρίζει στον Μασούρα δίνοντας ασίστ για το 3-1.
Στο 78ο λεπτό ο Μπρούμα μένει ψηλά, κλέβει τη μπάλα, κάνει μία ωραία κούρσα και κάνει το 4-1 σε ένα ματς που είχε γκολ και ασίστ. Τέλος στο 5-1 η μπάλα φεύγει από τον Μπρούμα προς τον Μασούρα με τον Έλληνα winger να στέλνει... συστημένη τη μπάλα για τον Ελ Αραμπί και το Νο2 γκολ του έμπειρου φορ στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ.
Έτσι ο Μπρούμα είχε ασίστ και γκολ, ο Φορτούνης είχε ασίστ, ο Μασούρας είχε ασίστ και γκολ και ο Ελ Αραμπί δύο γκολ. Τρεις παίκτες λοιπόν, οι Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα για όλες τις δουλειές στο γήπεδο!

Ο Μπρούμα είχε:

  • Συμμετοχή στο 2-1
  • Ασίστ στο 3-1
  • Γκολ στο 4-1
  • Συμμετοχή στο 5-1

Ο Φορτούνης είχε:

  • Ασίστ στο 2-1
  • Συμμετοχή στο 3-1

Ο Μασούρας είχε:

  • Γκολ στο 3-1
  • Ασίστ στο 5-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα