Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα ήταν «μέσα» στα 4 από τα 5 γκολ των Πειραιωτών! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα ήταν «μέσα» στα 4 από τα 5 γκολ των Πειραιωτών! (vid)

bet365

Τρεις παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς συνεργάστηκαν αρμονικά περισσότερες από μια φορές για να βγει το τελικό αποτέλεσμα με το 5-1 του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΛ στο Φάληρο.
Ουσιαστικά οι Φορτούνης, Μπρούμα και Μασούρας είχαν συμμετοχή σε 4 από τις 5 φάσεις των γκολ με την ΑΕΛ ενώ στην πρώτη με το τέρμα του Σουντανί δεν μπορεί να πιστωθεί ασίστ είτε στον Ραφίνια ούτε στον Ελ Αραμπί φυσικά καθώς ο Μπάγιτς βγάζει την προσπάθεια του Γαλλομαροκινού και από εκεί πάει η μπάλα στον Σουντανί.
Από εκεί και πέρα όμως για τον Ολυμπιακό: στο 40ό λεπτό ο Μπρούμα βλέπει τον Φορτούνη να κάνει κίνηση και του δίνει με τη μία τη μπάλα. Δύο αμυντικοί της ΑΕΛ κάνουν λάθος διώξιμο και γρήγορα ο Φορτούνης σπάει τη μπάλα προλαβαίνοντας τον Μπάγιτς. Ο Ελ Αραμπί έκανε έτσι το 2-1. Στο 65ο λεπτό ο Φορτούνης είδε τον Μπρούμα και του έδωσε τη μπάλα, με τον Πορτογάλο να τη γυρίζει στον Μασούρα δίνοντας ασίστ για το 3-1.
Στο 78ο λεπτό ο Μπρούμα μένει ψηλά, κλέβει τη μπάλα, κάνει μία ωραία κούρσα και κάνει το 4-1 σε ένα ματς που είχε γκολ και ασίστ. Τέλος στο 5-1 η μπάλα φεύγει από τον Μπρούμα προς τον Μασούρα με τον Έλληνα winger να στέλνει... συστημένη τη μπάλα για τον Ελ Αραμπί και το Νο2 γκολ του έμπειρου φορ στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ.
Έτσι ο Μπρούμα είχε ασίστ και γκολ, ο Φορτούνης είχε ασίστ, ο Μασούρας είχε ασίστ και γκολ και ο Ελ Αραμπί δύο γκολ. Τρεις παίκτες λοιπόν, οι Φορτούνης, Μασούρας και Μπρούμα για όλες τις δουλειές στο γήπεδο!

Ο Μπρούμα είχε:

  • Συμμετοχή στο 2-1
  • Ασίστ στο 3-1
  • Γκολ στο 4-1
  • Συμμετοχή στο 5-1

Ο Φορτούνης είχε:

  • Ασίστ στο 2-1
  • Συμμετοχή στο 3-1

Ο Μασούρας είχε:

  • Γκολ στο 3-1
  • Ασίστ στο 5-1

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα