Γκοτζαμανίδης: «Πλασματικό το σκορ»

Γκοτζαμανίδης: «Πλασματικό το σκορ»

Gazzetta team
Γκοτζαμανίδης: «Πλασματικό το σκορ»

bet365

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ έκανε σήμερα το επαγγελματικό του ντεμπούτο
Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έκανε σήμερα (20/12) ο Νίκος Γκοτζαμανίδης, καθώς ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε βασικός για την ΑΕΛ στην ήττα της από τον Ολυμπιακό. «Είμαι χαρούμενος που σε μια καυτή έδρα όπως είναι το Καραϊσκάκης έκανα το ντεμπούτο μου. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε το 100% και είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο αυξήθηκε η πίεση από τον Ολυμπιακό», σχολίασε σχετικά στη NOVA.
Και μετά αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα. «Το σκορ είναι πλασματικό γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι ίδια. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα