Ολυμπιακός: Αποστολή με 25 παίκτες ο Μαρτίνς, ξανά εκτός πλάνων ο Βινάγκρε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με 25 παίκτες ο Μαρτίνς, ξανά εκτός πλάνων ο Βινάγκρε

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με την ΑΕΛ, έχοντας 25 παίκτες σε αυτήν. Πάλι εκτός ο Βινάγκρε.
Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (Κυριακή 15:00, Novasports1HD).
Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2020. Εκτός πλάνων είναι ξανά ο Βινάγκρε, που ως γνωστόν θα αποχωρήσει.
Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Σουντανί, Κάιπερς και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα