Παράσχος: «Αυτοί οι καραγκιόζηδες... Αυτά τα νούμερα» (vid)

Gazzetta team
Παράσχος: «Αυτοί οι καραγκιόζηδες... Αυτά τα νούμερα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του στα τελευταία παιχνίδια που οδήγησε στο διπλό στο Αγρίνιο, αλλά έριξε... οn air και χαρακτηρισμούς προς την εξέδρα!

Την ώρα που έκανε δηλώσεις ο έμπειρος τεχνικός, κάποιοι που βρίσκονταν στην εξέδρα του φώναζαν μεταξύ άλλων «ρε Παράσχο πάλι παράπονα έχεις» ενώ... ακούστηκαν και διάφορα «άλλα» με τον ίδιο να τους δείχνει και να λέει «Αυτοί οι καραγκιόζηδες, τι να πεις στους καραγκιόζηδες; Χώρα είναι αυτή; Αυτά τα νούμερα».

Απο εκεί και πέρα αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γιώργος Παράσχος για τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Παναιτωλικού:

«Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε ξανά ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο με τις μεγάλες μπαλιές ο αντίπαλος μας έβαλε μέσα στην περιοχή και αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Από τη στιγμή που το αποφύγαμε, οι βαθμοί αυτοί ήταν βάλσαμο. Ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά που στα τελευταία παιχνίδια έκαναν μεγάλο αγώνα. Από τα πρώτα λεπτά μπαίνουμε καλύτερα. Έχουμε γίνει ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα