«Ικανοποίησε ο Μπότος, του προσφέρει συμβόλαιο η Γκο Αχέντ»

«Ικανοποίησε ο Μπότος, του προσφέρει συμβόλαιο η Γκο Αχέντ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ικανοποίησε ο Μπότος, του προσφέρει συμβόλαιο η Γκο Αχέντ»

bet365

Ο τεχνικός της Γκο Αχέντ, Κεες φαν Βόντερεν επιβεβαίωσε πως η ολλανδική ομάδα ενεργοποιεί την διαδικασία για την απόκτηση του Γιάννη Μπότου, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα της δοκιμής του. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τους όρους της συνεργασίας έχει η ΑΕΚ.

Ο Μπότος, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν μετράει 2 συμμετοχές με την ΑΕΚ (σε Super League και Europa League) είχε λάβει άδεια από την Ένωση προκειμένου να δοκιμαστεί από την Γκο Αχέντ Ιγκλς.

Ο 19χρονος μέσος ικανοποίησε στις προπονήσεις που έλαβε μέρος με την ολλανδική ομάδα και πλέον τον λόγο έχει η ΑΕΚ για το εάν ο Μπότος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκο Αχέντ, αλλά και υπό ποιες συνθήκες.

«Ο Μπότος είναι ένα παιδί με θετική αύρα τον οποίο θέλουμε. Το απέδειξε μέσα από τις προπονήσεις μαζί μας. Έρχεται από έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο της Ελλάδας και δοκιμάστηκε σε μια ομάδα από την Β΄ κατηγορία της Ολλανδίας.

Ήθελε να μας δείξει τις δυνατότητες του και τα κατάφερε. Είναι ένας ευκίνητος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση», τόνισε ο τεχνικός της Γκο Αχέντ, Κέες φαν Βόντερεν στην ιστοσελίδα destentor.nl.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα