Ατρόμητος: «Κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε...»

Ατρόμητος: «Κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε...»

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: «Κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε...»

bet365

Απορία προκάλεσε στον Ατρόμητο το γεγονός πως στο βίντεο της ΚΕΔ για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής, δεν υπήρχαν εκείνες από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην ήταν καθόλου καλός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως οι Περιστεριώτες έχουν παράπονα και στα δύο γκολ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα ζητούν φάουλ του Μπαράλες πάνω στον Γκάλο, ενώ θεωρούν πως δεν υπάρχει και παράβαση στη φάση που καταλογίστηκε το πέναλτι από τον Ρισβάνη και περίμεναν να δουν την θέση του Κλάντενμπεργκ...

Αυτό όμως δεν έγινε, με τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή να μην βάζει κάποια φάση από το παιχνίδι της Δευτέρας, κάτι που έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ μέσω ποσταρίσματος του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Χρήστο Γαλαριώτη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«14/12/2020 - Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 2-0
κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε να σχολιάσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα...».

14/12/2020 - Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 2-0 κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε να σχολιάσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα...

Δημοσιεύτηκε από Christos Galariotis στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα