Η αξιέπαινη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα αδέσποτα στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Η αξιέπαινη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα αδέσποτα στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Gazzetta team
Η αξιέπαινη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα αδέσποτα στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

bet365

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και τη Φιλοζωική, παίρνοντας την πρωτοβουλία για την υιοθεσία με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα της πόλης.

Οπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει μπροστά για να βρουν το δικό τους σπίτι και τα αδέσποτα σκυλάκια της πόλης μας!
Σε συνεργασία με τον Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τον Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και την αρμόδια πενταμελή επιτροπή του Δήμου αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας να υιοθετήσουν και να δώσουν μία ζεστή στέγη στα αδέσποτα σκυλάκια, που φιλοξενούνται εδώ και πολύ καιρό στις εγκαταστάσεις εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο καλύτερός σου φίλος σε περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε περιμένει στο Αλσος της πόλης μας!
Τώρα, πλέον, μπορείς να του αλλάξεις τη ζωή!

Οσοι ενδιαφέρονται για υιοθεσία μπορούν άμεσα να απευθύνονται στην κυρία Άννα Μπερδέση (τηλ. 6934-874343), εκπρόσωπο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στην Επιτροπή Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά και στην κυρία Κυριακή Καραθανάση (τηλ. 6944-949741), εκπρόσωπο του Φιλοζωικού Συλλόγου στην ίδια Επιτροπή!».

Μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει μπροστά για να βρουν το δικό τους σπίτι και τα...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

SUPERLEAGUE NEWS FEED