Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα έργα στην Λεωφόρο για πιθανή επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
O Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να φιλοξενήσει ακόμη ένα ἠ περισσότερα παιχνίδια του Τριφυλλιού! Η... ψήφος του Μπόλονι.

Η Λεωφόρος πήρε και πάλι.. ζωή! Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, τίμησε το σπίτι του με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας και πάλι στην φυσική του έδρα μετά από δυόμισι χρόνια! Ο αγωνιστικός χώρος του ᾽᾽Απόστολος Νικολαϊδης᾽᾽ δέχθηκε αρκετές βελτιωτικές εργασίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, για την ακρίβεια έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ωστόσο, η εποχή, ο καιρός και όλες οι συνθήκες, δεν αποτέλεσαν σύμμαχο των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Ειδικά μπροστά στους δύο πάγκους η εικόνα στο τέλος της αναμέτρησης ήταν κακή ενώ γενικά ο χλοοτάπητας ήταν αρκετά βαρύς από τις βροχές που είχαν προηγηθεί.

Το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες πέρασε στην ιστορία και η επόμενη ημέρα δεν θα βρει την Λεωφόρο... μόνη! Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις εργασίες στο χορτάρι, με έναν και μόνο στόχο: Να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη ένα(πιθανότατα αυτό στις 3.1.2021 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) ή περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ανάλογα πάντα και με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ!

Παράλληλα, έγιναν και αισθητικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, ώστε η εικόνα να είναι ακόμη καλύτερη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μετά και την χθεσινή δήλωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είναι... φανατικός υποστηρικτής της επιστροφής στην Λεωφόρο!