Ιγκλέσιας: «Να τα δώσουμε όλα με Ατρόμητο και να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Κώστας Τόπας
Ιγκλέσιας: «Να τα δώσουμε όλα με Ατρόμητο και να πάρουμε τη νίκη» (vid)

bet365

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Βόλο αλλά και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μίλησε ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος τόνισε πως στόχος του Αστέρα Τρίπολης στο εν λόγω παιχνίδι είναι η νίκη.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Βόλο μετά από ψηφοφορία του κόσμου, συγκεντρώνοντας το 43% των ψήφων και κατά την βράβευσή του, έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Δευτέρα (14/12, 19:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο αλλά θέλω επίσης να πω πως θέλαμε τη νίκη με τον Βόλο. Αυτό μόνο με δουλειά θα αλλάξει. Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε μόνο τη νίκη.

Πάντα το παιχνίδι που έρχεται είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να το πάρουμε. Κοιτάμε μόνο το ματς της Δευτέρας και μετά βλέπουμε τι γίνεται. Ετσι θα πηγαίνουμε καλά. Να δώσουμε σημασία σε αυτό το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Να τα δώσουμε όλα. Μακάρι να πάρουμε τους βαθμούς, να συνεχίσουμε και μετά βλέπουμε τι έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος μέσος των Αρκάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα