Αρης - ΠΑΟΚ: Η 4άρα που έβαλε τέλος στο αήττητο 51 αγώνων! (vid)

Gazzetta team
Αρης - ΠΑΟΚ: Η 4άρα που έβαλε τέλος στο αήττητο 51 αγώνων! (vid)

bet365

O εκπληκτικός ΠΑΟΚ πανηγύρισε αήττητο πρωτάθλημα την σεζόν 2018-19 και συνέχισε και πέρσι με φόρα το σερί! Όμως μετά από 51 ματς αυτό σταμάτησε με... κρότο από την 4άρα του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Προερχόμενος από την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε αήττητος και τη νέα σεζόν ώσπου μπήκε ένα τέλος στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θυμηθείτε το πως. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και μπήκε στην επόμενη σεζόν συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του για 16 παιχνίδια. Ώσπου στο 17ο επισκέφθηκε το Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ματς καθώς προηγήθηκε με τον Σφιντέρσκι στο 10ό λεπτό και είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να κάνει δύο τα τέρματά του. Αφού όμως δεν έγινε αυτό, ο Άρης στην πρώτη του ουσιαστικά φάση στο 17’ ισοφάρισε με τον Λάρσον σε μια υποδειγματική αντεπίθεση. Στο 41’ ο Βέλεθ με κεφαλιά έκανε το 2-1 σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ροζ έκανε το 3-1, ενώ στο 70’ ο Σάσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη. Ο Μάτος μείωσε στο 77’ αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο που έμελλε να σπάσει στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα