ΟΦΗ: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Σολίς ενόψει ΑΕΛ

ΟΦΗ: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Σολίς ενόψει ΑΕΛ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Σολίς ενόψει ΑΕΛ

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος είδε την Τετάρτη τον Νασαρένο Σολίς να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μια απουσία λιγότερη έχει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ καθώς ο Σολίς ξεπέρασε πιο γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Με τον Νασαρένο Σολίς να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) στο Παγκρήτιο Στάδιο, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/12) με την ΑΕΛ.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Φελίπε Σόουζα και Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής και ταχύτητας, άσκηση κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (10/12), στις 11:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Να σημειωθεί ότι πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε η επίσημη ομαδική φωτογράφιση της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα