ΠΑΕ Άρης για Κλάντεμπεργκ: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του, υποστηρίζουμε το έργο του»

ΠΑΕ Άρης για Κλάντεμπεργκ: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του, υποστηρίζουμε το έργο του»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης για Κλάντεμπεργκ: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του, υποστηρίζουμε το έργο του»

bet365

Οι απόψεις της ΠΑΕ Άρης για το επίπεδο διαιτησίας του Ευαγγέλου στον αγώνα με το Περιστέρι διαφέρουν από τις αντίστοιχες του Μαρκ Κλάτενεμπεργκ, ωστόσο με ανακοίνωσή της σημείωσε ότι τις σέβεται καθώς επίσης και ότι στηρίζει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Οι «κίτρινοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ευαγγέλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, περίμεναν τις κρίσεις του Μαρκ Κλάντεμπεργκ και παρότι υπάρχουν σημεία διαφωνίας, ξεκαθάρισαν ότι στηρίζουν τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: ««Η συζήτηση στην Ελλάδα για την διαιτησία είναι διαχρονική. Σε κάθε περίπτωση, κοιτάζοντας το δέντρο και όχι το δάσος, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι γίνεται φέτος μια πολύ σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης στον πολύπαθο χώρο της διαιτησίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έχει τη διάθεση και τη βούληση να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και είναι αναγκαίο να τον υποστηρίξουμε στο έργο του. Διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία για να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, έχοντας θητεύσει σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη, όντας μια από κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ευρώπης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είδε τις τοποθετήσεις του κ. Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και σέβεται τις αποφάσεις του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κ. Κλάτενμπεργκ και εύχεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα