Απόλλων Σμύρνης: Ο Παράσχος ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα

Απόλλων Σμύρνης: Ο Παράσχος ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα. Μέσω του Wyscout, παρατηρούμε ότι μόλις σε δύο ματς έχει κρατήσει το σύστημα με το οποίο ξεκίνησε, ενώ σε 10 ματς έχει δοκιμάσει 7 διαφορετικούς σχηματισμούς.

Ύστερα από 10 ματς, ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς. Μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα κι έναν έμπειρο προπονητή που δοκιμάζει συνεχώς πράγματα. Άλλοτε του βγαίνουν κι άλλοτε όχι. Το δεδομένο είναι πως με τον Απόλλωνα δεν μπορείς να είναι.... βέβαιος για το το θα δείξει μέσα στο γήπεδο ποτέ.

Στο Γεντί Κουλέ, ο Παράσχος ξεκίνησε με 4-4-2, ένα σύστημα στο οποίο... επιμένει και τελικά τον δικαιώνει!

Μέσω του Wyscout, της κορυφαίας πλατφόρμας ανάλυσης ποδοσφαίρου στον κόσμο, βλέπουμε ότι ο Παράσχος έχει χρησιμοποιήσει κατά 27% το 4-4-2!

Τα συστήματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής:

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 1-0

Ο Απόλλων ξεκίνησε... σούπερ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, παίρνοντας στην πρεμιέρα του νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε το ματς με 3-4-3. Από το 33' μέχρι το 57' γύρισε 4-2-3-1, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Φατιόν, τελικά, έδωσε τη λύση από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Αρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Στα Γιάννενα (το ματς δεν έγινε στη Θεσσαλονίκη) το σύστημα που προτίμησε ο Παράσχος ήταν το 4-4-2 και δεν άλλαξε σχηματισμό σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ενα σύστημα που έβαλε δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, αλλά δεν κατάφερε η Ελαφρά Ταξιαρχία να πάρει κάτι.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Και εδώ ο Παράσχος ξεκίνησε με 4-4-2. Τσιλούλης και Μπενιντέλι ήταν το δίδυμο με τον Βραζιλιάνο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Το σύστημα δεν άλλαξε. Ωστόσο, ο Μαρκ Φερνάντεθ άφησε τη θέση του για τον Ντάουντα κι ο Τσιλούλης ήρθε αριστερά. Τελικά το δίδυμο που ολοκλήρωσε το ματς ήταν οι Ντάουντα - Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Στο Φάληρο, ο Παράσχος ξεκινά με 5άδα στην άμυνα και σύστημα 5-4-1 με τον Ιωαννίδη κορυφή. Το ημίχρονο βγαίνει χωρίς σκορ, αλλά στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη. Από το 80' και μετά, η ομάδα των Αθηνών άλλαξε σχηματισμό σε 4-1-4-1, με κορυφή τον Τσιλούλη χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Στο ΟΑΚΑ, ο Παράσχος δεν βάζει 5άδα στην άμυνα.Προτιμά το 3-4-3. Σύστημα που είχε χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα.

Και εκεί, ο Απόλλων βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, που παίρνει τη νίκη με το πέναλτι του Χατζηγιοβάννη στο 27'.Από το 74' μέχρι το τέλος, το σύστημα γύρισε σε 4-3-3 με τους Ιωαννίδη κορυφή, αριστερά τον Μπενιντέλι και δεξιά τον Τσιλούλη.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 1-3

Ξεκινά με 5-4-1. Στο 15', ο ΠΑΟΚ σκοράρει, στο 63'ο Τσιλούλης κάνει το 1-1. Ο αντίπαλος πετυχαίνει γκολ και γίνεται το 1-2. Ο Απόλλωνα παίζει από το 80' με 4-4-2 αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-2

Ενα ματς που από την αρχή μέχρι το τέλος ο Παράσχος κράτησε το 5-3-2 και κατάφερε να πάρει το "Χ" σε μια δύσκολη έδρα. Κράτησε τον Μπενιντέλι ως δεύτερο φορ σ' όλο το ματς και του άλλαξε τον παρτενέρ, βάζοντας αντί τον Ιωαννίδη τον Ντάουντα.

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Άλλο ένα ματς όπου ο Γιώργος Παράσχος ανακατεύει την τράπουλα. Άλλο ένα ματς που... μπερδεύει τον αντίπαλο. Μάλιστα, αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν ο Απόλλων. Το 3-4-2-1 έπιασε και στο Κολοκοτρώνης. Κορυφή ο Ιωαννίδης, μετά από ένα σημείο πέρασε ο Τσιλούλης, ο οποίος ξεκίνησε δίπλα στον Μπενιντέλι πίσω από τον φορ.

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος 3-3

Το ματς όπου το 3-5-2 οδήγησε σ' ένα θριαμβευτικό 3-0 και το 5-4-1 σ' ένα καταστροφικό 3-3. Από το 58' μέχρι το τέλος, ο Παράσχος άλλαξε το σύστημα κι η ομάδα του... ήπιε θάλασσα.

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 0-2

Ο Παράσχος, ξεκινά με 4-4-2 στο Γεντί Κουλέ, πιέζει, παίρνει κόρνερ και με τον Φατιόν μόλις στο 3 ανοίγει το σκορ ενώ το σόλο του Ντάουντα κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα των Αθηνών στο 70'. Γκολ με το αρχικό σχήμα, γκολ και με το 4-4-1-1, το οποίο χρησιμοποίησε ο Παράσχος από το 68' ως το τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα