ΑΕΛ: Ο Κούγιας διέκοψε τον Τάτση και του είπε «πάμε να φύγουμε»!

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ο Κούγιας διέκοψε τον Τάτση και του είπε «πάμε να φύγουμε»!

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να διακόψει τις δηλώσεις του Γιάννη Τάτση και να του πει να φύγουν!

Αναλυτικά η δήλωση του Τάτση:

«Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού».

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, διακόπτοντας τον Γιάννη Τάτση και λέγοντας: «Αυτό είναι ντροπή, μας κοροϊδεύουν όλους. Δεν υπάρχει στο κόσμο αυτό που γίνεται, είναι ντροπή! Το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζει ο κόσμος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτούς τους διαιτητές, ποιος Κλάτεμπεργκ;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα