Μπόλονι: «Είχα γυαλίσει τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρο ο Άγιος Νικόλαος»! (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Είχα γυαλίσει τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρο ο Άγιος Νικόλαος»! (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από το α' μέρος της ομάδας του. Τι είπε για ΑΕΚ και για Μαουρίτσιο - Κουρμπέλη.
Ο Μπόλονι είπε στη NOVA για:
Το παιχνίδι: Έχω πολύ βαθιές σκέψεις. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και βεβαίως τώρα θα πρέπει να δω πως θα ράψω το πρώτο καλό ημίχρονο με την ΑΕΚ, με το δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό. Εγώ γυάλισα τα παπούτσια μου για να μου φέρει δώρα ο Άγιος Νικόλαος, που γιορτάζει σήμερα. Όπως είπα και στα αποδυτήρια ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε ευχές σε όσους γιορτάζουν.
Τη ροή του αγώνα: Το 2-0 στο ημίχρονο είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα. Όταν δέχεσαι γκολ είναι σαν να σου στερεί το οξυγόνο η άλλη ομάδα (εννοεί το 2-1).
Τους Κουρμπέλη και Μαουρίτσιο: Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίτσιο που υπέφεραν από τραυματισμούς, που ενδεχομένως να μην μπορούν να αναρρώσουν. Στα αποδυτήρια υπάρχει ευτυχία αλλά θα σπάσω αυτή τη χαρά και θα τους πω ότι μία νίκη εκτός έδρας είναι σημαντικη εάν μπορέσει να τη σφραγίσεις και με νίκη εντός έδρας.
Τη σημασία της νίκης: Πρόκειται για μία νίκη την οποία είχαμε ανάγκη. Σκέφτομαι πως τις ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακός ΑΕΚ, μπορούμε να τις φτάσουμε στο επίπεδο. Ότι έχουμε επίσης τη διάγνωση και ότι έχουμε επίσης αρχίσει να βρίσκουμε τα φάρμακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα