Τασουλής: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Gazzetta team
Τασουλής: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

bet365

Ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα της Τούμπας
Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε (2-0) σήμερα (12/6) στην Τούμπα και ο Χρίστος Τασουλής δεν... κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Για άλλη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε ένα πλεονέκτημα που μας παρουσιάστηκε. Δεν ξέρω αν αξίζαμε κάτι παραπάνω, δε νομίζω, αλλά παλέψαμε ως το τέλος», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά αναφέρθηκε στις κολλητές φάσεις του δεύτερου ημιχρόνου, όπως αρχικά ο Κρέσπι απώλεσε μία μεγάλη ευκαιρία για τους Αρκάδες και μετά ο Τζόλης άνοιξε το σκορ. «Μια ευκαιρία μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι ή το προβάδισμα. Αλλά δε μπορούμε να απαιτούμε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι με ουσιαστικά μία ευκαιρία σε 90 λεπτά».
Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει συνέχειας σχολίασε πως «αρχικά πρέπει να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. Όλοι μας, και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι. Να κοιτάξει ο καθένας τι κάνει ο ίδιος λάθος. Το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιαζόμαστε καλοί στο γήπεδο και δυσκολευόμαστε αρκετά να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρουμε».
Για τη δράση του ΠΣΑΠ προς υποστήριξη των δύο κοριτσιών, αλλά και τις κατηγορίες που παραμένουν ανενεργές σχολίασε πως «είναι άλλη μια δράση του συνδέσμου μας για την κοινωνία, προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία όσο μπορούμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Ο καθένας με το υστέρημα του. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός έχει χρέος στην κοινωνία. Επίσης, αυτό το διάστημα προσπαθούμε να πιέσουμε να ξεκινήσουν τα επαγγελματικά τουλάχιστον πρωταθλήματα, που μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο κανονικά. Οι ποδοσφαιριστές είναι συνάδελφοι μας, έχουν κι αυτοί οικογένειες να ταΐσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα