Μπαντής: «Να νικήσει η αλληλεγγύη, η πολιτεία γυρνάει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές» (vid)

Gazzetta team
Μπαντής: «Να νικήσει η αλληλεγγύη, η πολιτεία γυρνάει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ μίλησε για τη δράση του συνδέσμου και τη στήριξη στην Αναστασία και στη Δέσποινα, ενώ αναφέρθηκε και στη μη έναρξη των μικρών κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στη NOVA για την κίνηση του ΠΣΑΠ να προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που τρέχουν την 11η αγωνιστική τα μέλη του συνδέσμου ως βοήθεια για τα δύο κορίτσια, την Αναστασία και τη Δέσποινα, που το έχουν ανάγκη.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ πρόσθεσε πως η πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μια ακόμα δράση από τον ΠΣΑΠ ο οποίος έχει κατανοήσει την ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία. Οι ποδοσφαιριστές είναι πρότυπα και μπορούν να επηρεάσουν. Όσα χιλιόμετρα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική θα τα πολλαπλασιάσουμε επί πέντε και θα μπει από τα ταμία του συνδέσμου ένα σεβαστό ποσό. Για να βοηθήσουμε τα κορίτσια και για ηθική υποστήριξη.

Είναι μια όμορφη πρωτοβουλία είμαι χαρούμενος που το έχουνε αγκαλιάσει οι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τρέξει μαζί μας και ο κόσμος να δει τους λογαριασμούς στη σελίδα μας και να συνεισφέρει και εκείνος. Η αλληλεγγύη είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Πρέπει να νικήσει η αλληλεγγύη ο αθλητισμός πρέπει να πρεσβεύει μόνο αυτές τις αξίες. Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε συνηθίσει διαφορετικά πρέπει να το απομονώσουμε όλοι μαζί. Ο ΠΣΑΠ δείχνει ότι είναι μέρος της κοινωνίας, νιώθει τον παλμό της. Η πολιτεία γυρνάει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές. Στις μικρότερες κατηγορίες οι παίκτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι, ενώ θα τηρηθεί το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν με την στάση τους ότι δεν το αποδέχονται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα