Ολυμπιακός - Βόλος: Υποψήφιοι για βασικοί Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Ντρέγκερ και Βινάγκρε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Βόλος: Υποψήφιοι για βασικοί Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Ντρέγκερ και Βινάγκρε

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται και το 4-3-3 αλλά και το 4-2-3-1 για το ματς με τον Βόλο αλλά και νέα πρόσωπα. Οι δυνατές υποψηφιότητες των Βινάγκρε, Ντρέγκερ και Σουντανί και οι πιθανότητες του Τιάγκο Σίλβα.
Παρότι δεν είναι απολύτως βέβαιο ο Μαρτίνς έδειξε να σκέφτεται έντονα και το 4-3-3 για το ματς με τον Βόλο. Δυνατοί υποψήφιοι για βασικοί στον Ολυμπιακό είναι οι Ντρέγκερ, Βινάγκρε αλλά και ο Σουντανί.
Εφόσον αποφασίσει οριστικά το 4-3-3 ο Μαρτίνς τότε μπορεί να δούμε μία τριάδα στον άξονα με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Πέπε ή Φορτούνη. Επίσης για την 11άδα δυνατοί υποψήφιοι είναι και οι Βρουσάι και Σουντανί (ο Σουντανί να ξεκινήσει αντί του Ελ Αραμπί). Ο Μαρτίνς πάντως είχε αφήσει να εννοηθεί πως μπορεί να πάρει ευκαιρία και ο Τιάγκο Σίλβα.
Εάν επιλεγεί το 4-2-3-1 υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός ο Τιάγκο Σίλβα αντί του Φορτούνη. Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι ο Σα κίπερ και τετράδα άμυνας με Σεμέδο, Σισέ ή Μπα, Βινάγκρε και Ντρέγκερ. Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στο κέντρο, πίσω από τον φορ ο Τιάγκο Σίλβα ή ο Φορτούνης και άκρα με Μασούρα και Βρουσάι. Επιθετικός ο Ελ Αραμπί ή ο Σουντανί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα