Κούγιας: Παρέμβαση Σιμιτζόγλου για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη

Gazzetta team
Κούγιας: Παρέμβαση Σιμιτζόγλου για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη

bet365

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, μετά το ματς με τον Άρη, προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για σχέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με τον διαιτητή Καραντώνη, μετά την ήττα με 3-0 από τον Άρη.

Ετσι, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου απέστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για να διερευνηθούν όσα καταγγέλλει.

Μεταξύ άλλων είχε πει ο Αλέξης Κούγιας:

«Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη. Τον προκαλώ να βγει και να το πει σαν άντρας που φοράει παντελόνια.

Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτηση μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50. Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα