Άρης: Ανησυχία για Σάκιτς

Άρης: Ανησυχία για Σάκιτς

Gazzetta team
Άρης: Ανησυχία για Σάκιτς

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον μηνίσκο και θα υποβληθεί σήμερα (3/12) σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.
Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στον μηνίσκο έπειτα από τη χθεσινή νίκη του Άρη στη Λάρισα επί της ΑΕΛ και σήμερα (3/12) προβλέπεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί ο Σάκιτς στον εκτός έδρας αγώνα (5/12, 17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος απουσίασε και στον χθεσινό (2/12) αγώνα στη Λάρισα λόγω των ενοχλήσεων του Αυστραλού στη γάμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα