Ανδρέας Μπουχαλάκης: Γι' αυτό δεν βγαίνει από την 11άδα! (pics)

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Γι' αυτό δεν βγαίνει από την 11άδα! (pics)

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Γι' αυτό δεν βγαίνει από την 11άδα! (pics)

bet365

Με τη βοήθεια του Wyscout το gazzetta.gr εξηγεί γιατί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ο παίκτης από τον οποίο... ξεκινά η 11άδα.
bwin - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε αναλύσει τις συμμετοχές του διεθνούς μέσου με τον Πορτογάλο κόουτς στο τιμόνι της ομάδας.

120 είχε τότε με τον Ολυμπιακό, οι 90 ήταν με εκείνον στον ερυθρόλευκο πάγκο. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 135 ματς, έχοντας σκοράρει 8 γκολ ενώ μετράει και 9 ασίστ.

Με τη βοήθεια του Wyscout, της κορυφαίας πλατφόρμας ανάλυσης ποδοσφαίρου παγκοσμίως, πάμε να εξετάσουμε γιατί ο «Μπούχα» είναι τόσο σημαντικός για τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς, «τρέχει» στο Λιμάνι την τρίτη του σεζόν, έχοντας ήδη 123 ματς με 83 νίκες.

Σεζόν 2018-2019

Ο Μπουχαλάκης, έπαιξε στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς 2.881' συνολικά.

Σ' αυτό το διάστημα είχε 2.790 ενέργειες με το 74.8% εξ αυτών να είναι επιτυχημένες! Πέτυχε 2 γκολ, έδωσε 2 ασίστ και είχε 41 σουτ στο στόχο. Οι επιτυχημένες πάσες του άγγιξαν το ποσοστό 89.1%, ενώ οι μακρινές μεταβιβάσεις του είχαν επιτυχία κατά 66%. Όσον αφορά στο ντριμπλάρισμα, δεν θα το δεις να επιχειρεί κάτι τέτοιο, αλλά όταν το κάνει δεν... χάνει. 31 ντρίμπλες με 77.4% επιτυχία.

Επίσης, κέρδισε σχεδόν τις μισές από τις μονομαχίες που έδωσε. Το ίδιο και στις εναέριες. Πήρε 7 κίτρινες και καμία κόκκινη, ενώ ανέκτησε την κατοχή για την ομάδα του στο μισό του αντιπάλου 272 φορές.

Στο παρακάτω heat map παρατηρούμε, λοιπόν, ότι ο παίκτης καλύπτει σχεδόν όλα τα τετραγωνικά του γηπέδου. Από την περιοχή της ομάδας του μέχρι την αντίπαλη περιοχή θα τον... δεις να υπάρχει, «καταπίνοντας» άπειρα εκατοστά στο γήπεδο.

2019-2020

Την επόμενη σεζόν του, άπλωσε το παιχνίδι του χωρίς να αλλάζει πολλά. Ο γνωστός «Μπούχα». Ήταν παντού στα 4.790' που έπαιξε όλη τη σεζόν.

Έκανε 4.022 προσπάθειες με το 72.9% να είναι κερδισμένες. Σκόραρε δύο φορές και μοίρασε τρεις ασίστ, έχοντας 50 σουτ στο στόχο. Τα περισσότερα εξ αυτών ήταν έξω από την περιοχή. Οι επιτυχημένες πάσες του άγγιξαν σε ποσοστό το 87.8% (2.879), ενώ οι μακρινές μπαλιές του είχαν επιτυχία κατά 66.9% (290). Περισσότερες κι οι ντρίμπλες του (63) με ποσοστό επιτυχίας 50.8%.

Κέρδισε 696 μονομαχίες απ' όσες έδωσε κι άλλες 97 εναέριες. Ανέκτησε την κατοχή για την ομάδα του στο μισό του αντιπάλου 387 φορές (43.7%) και έχασε την μπάλα στο μισό της ομάδας του 380 φορές (35.5%).

2020-21

Φέτος μετρά ήδη, μέχρι στιγμής, 1444' με 1283 προσπάθειές του (72.5% επιτυχία), ενώ έχει πετύχει 2 γκολ (με Άρη).

Εχει σουτάρει 14 φορές με το 21.4% εξ αυτώ να έχουν στόχο. Οι πάσες του έχουν επιτυχία κατά 86.8% (918), ενώ έχει το 53.8% των μονομαχιών του έχουν στεφθεί με επιτυχία, όπως και το 64.3% των εναέριων μονομαχιών του.

Εχει χάσει την μπάλα στο μισό της ομάδας του 31.7%,, ενώ έχει κερδίσει την κατοχή για την ομάδα του κατά 47.1% απ' όσες φορές προσπάθησε.

Το heat map του και φέτος μέχρι στιγμής δείχνει τη δράση του να... απλώνεται όπως και πάνω σε όλο το γήπεδο με την παρουσία του να είναι πιο έντονη στο κέντρο και λίγο προς τα αριστερά.

Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για έναν σταθερό παίκτη, ο οποίος δίνει πολλές μάχες στο γήπεδο, ενώ η μπάλα περνάει από το πόδι του ουκ ολίγες φορές, έχοντας βασικό ρόλο στο built up της ομάδας.

Ο Μαρτίνς ξέρει τι να περιμένει απ' αυτόν και τι όχι φυσικά. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει αυτή τη θέση στην 11άδα με τον... πολύ ιδρώτα που χύνει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα