Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για το συμβόλαιο του Βρουσάι!

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για το συμβόλαιο του Βρουσάι!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για το συμβόλαιο του Βρουσάι!

bet365

Ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει όμως σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του;
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Μάριος Βρουσάι, ο 22χρονος winger του Ολυμπιακού είναι μες στους παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν σε μεγάλο project για την ομάδα. Εδώ και αρκετές ημέρες το όνομά του άρχισε να συζητιέται ξανά και πιο έντονα από ποτέ και να υπάρχουν και ερωτήματα για εκείνον.

Ερωτήματα που αφορούν και στο νέο συμβόλαιό του, εάν είναι υπαρκτό ένα τέτοιο ζήτημα και γενικά για το μέλλον του. Τι ακριβώς λοιπόν ισχύει για τον Μάριο όμως; (που ξεκίνησε πρώτη φορά βασικός σε ματς του Champions League με τη Μαρσέιγ και είχε την ασίστ στο 0-1 του Καμαρά)

Τον Γενάρη του 2019 ο Ολυμπιακός είχε κρίνει πως έπρεπε να δώσει ένα νέο συμβόλαιο στον Μάριο Βρουσάι, που όπως και ο Κώστας Τσιμίκας έχει κάνει το... αγροτικό του στην Ολλανδία. Ένα συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021 (κάποια στιγμή είχε πέσει επί τάπητος και το ενδεχόμενο για επέκτασή του έως το 2022 αλλά δεν έφτασε το θέμα στην τελική του ευθεία).

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Τελικός κύκλος συζητήσεων για ένα νέο deal δεν υπάρχει ακόμα. Το τελευταίο διάστημα όμως υπάρχει η ξεκάθαρη διάθεση του Ολυμπιακού για τον Βρουσάι και για να τον συμπεριλάβει στο πλάνο του με όλα τα νέα συμβόλαια παικτών των Πειραιωτών.

Κοινώς ο Μάριος έχει μπει στην εξίσωση για μία σοβαρή κουβέντα για ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας από 2 έως 4 max χρόνια. Άλλωστε πάντα τέτοιες κινήσεις και συζητήσεις συνδέονται από το τι βλέπει σε έναν παίκτη ο σύλλογος. Συμπερασματικά λοιπόν στο προσεχές διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε τα ευχάριστα και για αυτήν την περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα