ΠΑΟΚ: Το PAOK TV κλέβει τις εντυπώσεις στα OTT Awards 2020 (pics)

ΠΑΟΚ: Το PAOK TV κλέβει τις εντυπώσεις στα OTT Awards 2020 (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το PAOK TV κλέβει τις εντυπώσεις στα OTT Awards 2020 (pics)

bet365

Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο. η παρουσία του PAOK TV, που συμμετέχει στα ετήσια βραβεία OTT Awards 2020, κατακτώντας τρία βραβεία στις κατηγορίες «platform of the year», «Best New Platform» και «Best Marketing Campaign».

Το PAOKTV κλέβει τις εντυπώσεις στα ετήσια βραβεία OTT Awards, με δύο βραβεία να έρχονται στην κατηγορία «platform of the year» και «Best New Platform», όπου το επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατέκτησε την 3η θέση.

Είχε προηγηθεί το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Best Marketing Campaign» για τα βίντεο της καμπάνιας που δημιουργήθηκαν με αφορμή το λανσάρισμα του «ασπρόμαυρου» καναλιού.

Συνολικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV μετράει τέσσερις υποψηφιότητες στο διεθνώς κορυφαίο θεσμό Sports OTT Awards, το αντίστοιχο Champions League του ψηφιακού αθλητικού κόσμου, έχοντας απέναντι του να συναγωνιστεί μεγαθήρια του τηλεοπτικού χώρου, όπως το DAZN, το beIN, το Sky Sports, το BT Sports, το Eleven Sports, το Eurosport και δεκάδες άλλες εταιρείες όπως το Facebook., ενώ η FIFA, η UEFA, η ΔΟΕ, το NBA, το NFL, το WWE, το UFC διεκδικούν ένα βραβείο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED