Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα η δημιουργία τμήματος scouting

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα η δημιουργία τμήματος scouting

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα η δημιουργία τμήματος scouting

bet365

O νέος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, βρίσκεται σε φάση ανάλυσης του συλλόγου, ωστόσο, το να δημιουργηθεί τμήμα scouting βρίσκεται στην κορυφή της ιεράρχησης του Γάλλου.

Ένα από τα ποδοσφαιρικά... κατορθώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην εποχή της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου, αποτελεί η έλλειψη τμήματος scouting, πράγμα αυτονόητο για κάθε σύλλογο που σέβεται τον εαυτό του. Το Τριφύλλι δεν διαθέτει ούτε τα κατάλληλα πρόσωπα, ούτε τις δομές για να μπορέσει σιγά-σιγά να βρίσκει ποδοσφαιριστές, να κάνει μεταγραφές με τον σωστό, τον πιο ασφαλή τρόπο.

Η διόρθωση αυτού του τεράστιου ποδοσφαιρικού λάθους αποτελεί και μία από τις προτεραιότητες του νέου γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Πιερ Ντρεοσί, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου και τα στελέχη της εταιρίας.

Αυτή την στιγμή ο Γάλλος βρίσκεται σε φάση που αναλύει την κατάσταση στο ποδοσφαρικό τμήμα, βλέπει, μιλάει, καταγράφει, ώστε το επόμενο διάστημα να είναι σε θέση να πάρει τις πρώτες του αποφάσεις. Σε αυτή την διαδικασία, βέβαια, δεν συμπεριλαμβάνεται το τμήμα scouting, καθώς δεν υπάρχει και η δημιουργία αυτής της οργανωτικής δομής θεωρείται δεδομένη από έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει στην Ligue1, επί σειρά ετών, ως GM της Λιλ, της Ρεν και της Παρί FC και γνωρίζει από πρώτο χέρι την σημασία του scouting.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα