Μάντζιος: «Κοιτάμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο» (vid)

Μάντζιος: «Κοιτάμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Κοιτάμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Αρη στάθηκε στην αγωνιστική παρουσία των «κίτρινων» παρά την ήττα που γνώρισαν από τον Ολυμπιακό

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε απόψε (28/11) ο Αρης από τον Ολυμπιακό, όμως ο Ακης Μάντζιος τόνισε πως οι «κίτρινοι» έδειξαν με την εικόνα τους πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο. «Και οι δύο ομάδες ήθελαν το αποψινό παιχνίδι. Φάγαμε ένα κρύο γκολ. Υπήρχε ένα κοντρόλ παιχνίδι με το καλημέρα. Φάγαμε ένα εύκολο γκολ με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε το γκολ, προσπαθήσαμε και πιέσαμε για το δεύτερο γκολ. Η γενική εικόνα της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να κοιτάει τα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και να διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία», είπε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε. «Είναι το πρώτο ουσιαστικό ντέρμπι, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα οι αλλαγές. «Ο σχεδιασμός ήταν να γίνουν οι αλλαγές στο σημείο εκείνο. Μας πήγε πίσω το δεύτερο γκολ. Μας έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά γιατί δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Μας έδωσαν την ένταση τα παιδιά. Δεν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι δυστυχώς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα