Ατρόμητος: Επιστροφή Μουνίθ με ΑΕΛ, εκτός ο Σάλομον

Gazzetta team
Ατρόμητος: Επιστροφή Μουνίθ με ΑΕΛ, εκτός ο Σάλομον

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Σάλομον, αλλά με τον Μουνίθ να επιστρέφει στην αποστολή, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17:15) την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξίδεψε για τη Λάρισα ενόψει της σαββατιάτικης (17:15) αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σάλομον, ενώ εκτός έμειναν και οι Στρούγγης και Γιακουμάκης. Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Μουνίθ, ο οποίος είχε απουσιάσει από το 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το Σάββατο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΛ διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα